Dividend uitkeren is belasting besparen?

Dividend uitkeren = belasting besparen?

De vennootschapsbelasting gaat volgend jaar nog verder omlaag. Als DGA betaalt u dan echter meer belasting in box 2, ook over al gerealiseerde winst. Hoe speelt u hierop in? Is het verstandig om uw winst in de BV te laten?

Lees verder

Belastingvoordeel? Pas middeling toe

Belastingvoordeel? Pas middeling toe

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 15% van degenen die voor middeling van hun inkomen uit werk en woning (box 1) in aanmerking komen, daarvan gebruikmaken. Behoort u wellicht tot die 85% die dit voordeel laat liggen?

Lees verder

Uw bedrijf in een holdingstructuur

Uw bedrijf in holdingstructuur

Hoe benut u nu de fiscale voordelen van een holdingstructuur, zoals bijvoorbeeld minder vennootschaps- en overdrachtsbelasting, optimaal? Hoe bewaakt u dat ook de juridische voordelen perfect benut worden? Welke belangrijke punten moet u nalopen en afvinken? 

Lees verder

Maximale vergoeding woon-werkverkeer

Vergoeding woon-werkverkeer maximaal benutten

De maximale onbelaste vergoeding voor woon-werkverkeer is ook in 2019 € 0,19/km. Dat is lang niet altijd kostendekkend, maar gelukkig is daar wel een mouw aan te passen. Hoe benut u de wettelijke mogelijkheden maximaal?

Lees verder

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!