Skip to main content

Dividend uitkeren is belasting besparen?

Dividend uitkeren = belasting besparen?

De vennootschapsbelasting gaat volgend jaar nog verder omlaag. Als DGA betaalt u dan echter meer belasting in box 2, ook over al gerealiseerde winst. Hoe speelt u hierop in? Is het verstandig om uw winst in de BV te laten?

Lees verder

Belastingvoordeel? Pas middeling toe

Belastingvoordeel? Pas middeling toe

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 15% van degenen die voor middeling van hun inkomen uit werk en woning (box 1) in aanmerking komen, daarvan gebruikmaken. Behoort u wellicht tot die 85% die dit voordeel laat liggen?

Lees verder

Uw bedrijf in een holdingstructuur

Uw bedrijf in holdingstructuur

Hoe benut u nu de fiscale voordelen van een holdingstructuur, zoals bijvoorbeeld minder vennootschaps- en overdrachtsbelasting, optimaal? Hoe bewaakt u dat ook de juridische voordelen perfect benut worden? Welke belangrijke punten moet u nalopen en afvinken? 

Lees verder

Maximale vergoeding woon-werkverkeer

Vergoeding woon-werkverkeer maximaal benutten

De maximale onbelaste vergoeding voor woon-werkverkeer is ook in 2019 € 0,19/km. Dat is lang niet altijd kostendekkend, maar gelukkig is daar wel een mouw aan te passen. Hoe benut u de wettelijke mogelijkheden maximaal?

Lees verder

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"