Skip to main content

Bedrijfsadministratie

Onze ervaring is uw garantie

Als een van de selecte administratie- en boekhoudkantoren richt ons kantoor zich op het MKB en de ZZP. Als het gaat om onze klanten zijn we betrokken en toegewijd met service op maat. Ervaar zelf ook onze passie en de dynamiek van onze werkwijze!

Administratie en Boekhouding uitbesteden

Administratie uitbesteden

Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie, boekhouden én uw belastingzaken in goede handen

Opzet en inrichting van de administratieve organisatie is onze specialiteit. Wij vinden echter dat een goed administratiekantoor meer is dan iemand die uw jaarrekening samenstelt en beoordeelt. Als het gaat om bedrijfsadministratie en boekhouden, kijken we dan ook graag verder dan alleen kloppende cijfers. Onze dienstverlening is erop gericht helderheid te brengen in bedrijfsinformatie, zodat u uw bedrijfsvoering naar een nog hoger niveau kunt brengen.

Als uw toegewijde samenstelpraktijk komen we jaarlijks bij vele bedrijven over de vloer. De kennis en ervaring die we daardoor opdoen stellen we graag in dienst van uw organisatie. En dat leidt niet zelden tot verrassende kostenbesparingen en belastingvoordelen. De efficiënte inrichting voor een gezonde bedrijfsadministratie en boekhouding moet ervoor zorgen dat de boekhouding automatisch volgt uit de normale activiteiten van de onderneming.

Optimale begeleiding
  • Verzorgen van uw financiële oftewel bedrijfsadministratie en uw boekhouding in uw bedrijf of bij ons op kantoor
  • Verzorgen aangiften in het algemeen (omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, successierecht, dividendbelasting)
  • Opzetten en inrichten van boekhouding en automatiseren van uw bedrijfsadministratie
  • Samenstelling jaarrekening, samenstelling balansdossier t.b.v. accountantscontrole en consolideren
  • Samenstelling van audits voor de moedermaatschappij (ook voor internationale entiteiten)
  • Indien nodig assisteren bij financiële instellingen, promoten bij financierders
  • Tussentijdse overzichten en rapportages
Uw boekhouding en bedrijfsadministratie op en top

Neem contact op met ons
We helpen u verder

Maatwerk

Elk bedrijf is uniek. Ook die van u. Bedrijfsadministratie is daarom op maat

Per onderneming stemmen wij met de ondernemer af welke werkzaamheden intern door het bedrijf worden gedaan en welke werkzaamheden door ons worden gedaan. Er zijn bedrijven die de gehele bedrijfsadministratie en hun boekhouding aan ons willen uitbesteden. Dat is prima. Er zijn ook bedrijven die willen dat wij zoveel mogelijk aan het interne personeel overlaten, zodat zij op onze kosten besparen. Dat is ook prima. Wij kijken hoe ver de capaciteit binnen het bedrijf gaat en vangen voor een vloeiende bedrijfsadministratie en boekhouding de leemtes op.

Daarnaast controleren we de boekhouding en sturen de bedrijfsadministratie bij. Dit doen wij gedurende het hele jaar. Aan het einde van het jaar zijn de jaarcijfers voor 90% klaar. Alleen de aangiftes moeten dan nog worden gedaan. Omdat wij het hele jaar door controleren en communiceren, is de ondernemer goed op de hoogte van zijn cijfers uit de boekhouding en wat er zich allemaal afspeelt binnen de bedrijfsadministratie. Wij overleggen met de ondernemer over de periodieke cijfers zodat de onderneming bijtijds kan worden bijgestuurd op actuele ontwikkelingen.

Waarom wij? Omdat we...

Bereikbaar

altijd bereikbaar zijn voor vragen en snel overgaan tot actie

Inzicht

periodiek inzicht en analyse in winstgevendheid van producten en / of projecten geven

Advies

pro-actief adviezen geven over de bedrijfsvoering - gevraagd of ongevraagd

Informatie

ervoor zorgen dat onze klanten altijd weten hoe hun bedrijf ervoor staat

Prijs

een goede prijs-kwaliteitverhouding leveren

Liefde

uw zaak behartigen als onze eigen zaak

... betrokken zijn!

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"