Carrière bij Maxol

Maxol is een jonge professionele, commerciële organisatie, die aandacht voor de klant net zo belangrijk vindt als aandacht voor de medewerker. Maxol vindt haar kracht in een goed samenwerkend team, waarin aanvullend wordt gewerkt en volop aandacht is voor persoonlijke ontplooiing door een actief personeelsbeleid.

Hier vind je een overzicht van actuele vacatures

De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers ligt rond de 40 jaar. Doordat er soms in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden uitermate gevarieerd. Onze informele sfeer creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze cliënten ten goede komt. Ook doen wij regelmatig beroep op onze netwerk van professionals om ons op hoge pieke bij te staan.

Maxol beschikt over een goed personeelsbeleid. Het personeelsbeleid van vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • de mogelijkheid tot deeltijdwerk;
  • de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden;
  • ruime studie- en opleidingsmogelijkheden.

Maxol is - als voortdurend in ontwikkeling zijnde organisatie - altijd op zoek naar collega's: met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling,

  • die kwaliteit leveren,
  • die enthousiast en initiatiefrijk zijn en
  • die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse om bij ons bedrijf te komen werken, schroom dan niet om contact op te nemen. Maxol kan je in elk geval een veelzijdige baan aanbieden met een grote mate van zelfstandigheid, gecombineerd met een goed salaris.