Skip to main content

Carrière

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn

Carrière bij Maxol

Mogelijkheden

"persoonlijke ontplooiing"

Maxol is een jonge professionele, commerciële organisatie, die aandacht voor de klant net zo belangrijk vindt als aandacht voor de medewerker. Maxol vindt haar kracht in een goed samenwerkend team, waarin aanvullend wordt gewerkt en volop aandacht is voor persoonlijke ontplooiing door een actief personeelsbeleid.

De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers ligt rond de 40 jaar. Doordat er soms in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden uitermate gevarieerd. Onze informele sfeer creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze cliënten ten goede komt. Ook doen wij regelmatig beroep op onze netwerk van professionals om ons op hoge pieke bij te staan.

Maxol beschikt over een goed personeelsbeleid. Het personeelsbeleid van vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • de mogelijkheid tot deeltijdwerk
  • de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden
  • ruime studie- en opleidingsmogelijkheden

Ga kijken of er
geschikte vacatures zijn

Stagiairs & FTE's

Diagram van de bezettingsgraad over het eerste half jaar:
  • Medewerkers
  • Stagiairs

Vereisten

"commerciële, klantgerichte en flexibele instelling"

Maxol is - als voortdurend in ontwikkeling zijnde organisatie - altijd op zoek naar collega's: met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling,
  • die kwaliteit leveren
  • die enthousiast en initiatiefrijk zijn en
  • die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse om bij ons bedrijf te komen werken, schroom dan niet om contact op te nemen. Maxol kan je in elk geval een veelzijdige baan aanbieden met een grote mate van zelfstandigheid, gecombineerd met een goed salaris.
Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"