Skip to main content

Debiteurenbeheer

Structureel & professioneel

In economisch zware tijden is een goed debiteurenbeheer extra belangrijk. Wij bellen debiteuren pro-actief en persoonlijk en helpen betalingsproblemen voorkomen. Actief debiteurenbeheer kan daarom veel problemen voorkomen en zelfs meer opleveren dan men in eerste instantie denkt!
Debiteurenbeheer en Credit Management

Debiteurenbeheer uitbesteden

Professioneel

Voorkom betalingsproblemen met onze pro-actieve aanpak en houd uw cashflow op pijl

Binnen elk bedrijf is het voorkomen van betalingsachterstanden en het op tijd innen van openstaande facturen belangrijk. Het gaat immers om een gezonde bedrijfsvoering. Wat van groot belang hierbij is, is dat de debiteureninformatie in een up-to-date beheerssysteem wordt verwerkt.

Naarmate de tijd verstrijkt zouden de facturen een steeds groter risico van oninbaarheid kunnen vormen. We ondersteunen u bij het verbeteren van deze processen. In economisch zware tijden is goed debiteurenbeheer extra belangrijk. Wij bellen debiteuren pro-actief en persoonlijk en helpen betalingsproblemen voorkomen.

  • Bespaar kostbare tijd
  • Behoud uw klanten
  • Duidelijk en transparant
Een pro-actieve aanpak kan veel problemen voorkomen en zelfs meer opleveren dan men in eerste instantie denkt! Pak het beheer van uw debiteuren daarom structureel en professioneel aan. Laat het ons doen en we brengen structuur in in het betaalgedrag van uw debiteuren. Vraag voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer een offerte aan. nu aan.

Bel ons en maak
vrijblijvend een afspraak

Pré-Incasso

Niet op tijd betaalde facturen zijn juist kostenposten

We inventariseren en geven vrijblijvend en op maat een advies. U heeft daar veel voordeel van. Het is ook best mogelijk dat bij sommige relaties niets helpt. Dan moet de keuze voor een incassotraject genomen worden. Wij bieden daar ook oplossingen voor!

Het incasseren van facturen met een verlopen betalingstermijn kost organisaties veel tijd, geld en energie, maar bovenal irritatie. Als verlengstuk van uw bedrijf kunnen we het minnelijke traject bovendien ook oppakken. We zijn een betrouwbaar, professioneel en flexibel partner op het gebied van pré-incasso. We hebben het specialisme in het innen van facturen, het incasseren van vorderingen op bedrijven en particulieren via een minnelijke procedure. Wij leveren maatwerk op basis van 100% No-Cure No-Pay. De gerechtelijke procedure, mocht het zo zijn dat uw klant helemaal niet betaald, kan worden uitbesteed.

Voordelen van een professioneel debiteurenbeheer beleid:

  • Continuïteit van uw debiteurenbeheer / proactief i.p.v. reactief
  • Kortere gemiddelde betalingstermijnen / verbetering van het werkkapitaal
  • Liquiditeitsverbetering / sterk verbeterde cashflow
  • Afname van dubieuze debiteuren
  • Afname van openstaand saldo / lagere kredietkosten
  • Professionele benadering debiteuren / tevreden klanten (!)
We leggen in onze werkwijze het accent op mensenkennis en diplomatie. De relatie tussen u en uw klant is uiterst waardevol en vaak, wanneer er over niet betaalde rekeningen en klachten wordt gesproken, zeer kwetsbaar. Bij Maxol kunt u erop vertrouwen dat uw klanten in professionele en discrete handen zijn. Onze professionele maar toch persoonlijke benadering wordt met veel zorg en aandacht uitgedragen.
Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"