Skip to main content

Vacatures

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen

Diverse mogelijkheden

Financieel medewerker

Wil jij werken bij een klein bedrijf met interessante klanten uit diverse sectoren, je bent goed met cijfers én hebt ervaring met boekhouden? Vind jij ook persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging. Solliciteer op de vacature financieel medewerker bij ons kantoor in Nederweert/Ospel en word onze nieuwe collega!

Jouw functie als financieel medewerker voor het mkb

De administratie van onze klanten is niet alleen het begin van alle processen voor ons. Het is ook de basis voor onze klanten voor het (bij)sturen van hun onderneming. Het is dus van groot belang dat alle administraties die wij voor ondernemers voeren, goed, efficiënt en zo nauwkeurig mogelijk worden verzorgd. En dat is waar we jou voor nodig hebben!

Jij gaat de administratie verzorgen voor allerlei verschillende ondernemingen, van klein tot groot, met behulp van de modernste accountancy softwarepakketten en hulpmiddelen. We voeren onze werkzaamheden zeer efficiënt uit, maar dat neemt niet weg dat jij een grote verantwoordelijkheid krijgt. Daarbij is het analyseren van de boekhouding van groot belang: wanneer is alles gereed en wat voor beeld geeft dit over de afgelopen periode? En wat zegt dit over de periode die komen gaat? Zo kun je klanten snel en proactief helpen met hun (administratieve) vragen en een goede basis leggen voor de verdere werkzaamheden van jouw collega’s.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je voert financiële administraties en verzorgt btw-aangiften voor onze klanten. Ook begeleid je klanten die gebruikmaken van Exact Online;
 • Je verzorgt minder complexe jaarafsluitingen;
 • Je helpt met het inrichten van administraties en maakt deze op maat voor de klant;
 • Je denkt mee over verbetermogelijkheden en automatiseringen van het administratieproces per klant;
 • Je helpt collega’s om ondernemers van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien;
 • Je houdt overzicht over het proces en bewaakt dat alle noodzakelijke werkzaamheden goed en tijdig zijn uitgevoerd.

Je gaat dus aan de slag met administraties verwerken, jaarrekeningen samenstellen, verzorgen van aangiften én eventueel salarisadministratie.

Wie we zoeken?

Als financieel medewerker mkb ben je ambitieus en gedreven; je levert de beste kwaliteit en service aan mkb-ondernemers. Zo werk je graag in teamverband en beschik je over goede communicatieve vaardigheden, durf je een kritische noot te uiten en zorg je met jouw enthousiasme voor de juiste dienstverlening aan onze klanten. Daarnaast heb je:  

 • Een afgeronde financiële mbo opleiding;
 • Ervaring met financiële administraties is een pré;
 • Een klantgerichte instelling en neem je initiatief;
 • Affiniteit met een dynamische omgeving die steeds verder digitaliseert en automatiseert en die klaar is voor jouw toekomst;
 • Voldoende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Ben jij diegene die we zoeken? Solliciteer gewoon, neem contact op! Bel dan naar 0495-630580 als je in Limburg woont of 010-2449490 als je in Rotterdam woont. Je kunt ook altijd een bericht sturen naar info[at]maxol.nl.

HBO Stageplaatsen

Je volgt een studie HBO bedrijfseconomie of HBO accountancy en zoekt een stageplaats om je nu al te oriënteren op een toekomstige werkplek. Hiervoor biedt Maxol Finance Services alle mogelijkheden met een praktijkstage. Op die manier kun je alvast ervaring opdoen en contacten leggen binnen ons bedrijf.

Een praktijkstage biedt je de mogelijkheid de vele facetten van het beroep te leren kennen en mee te draaien in de dagelijkse gang van zaken. Je moet dan denken aan het hele proces van het voeren van administraties tot en met het samenstellen van jaarrekeningen en de advisering daaromheen. Tegelijkertijd maak je kennis met de mensen, cultuur en klanten van ons kantoor.

Om de doelstellingen van je stage te realiseren, leggen we het traject van je stage in hoofdlijnen vast. Dit doe je samen met de stagebegeleider en daarnaast stellen we verder uiteraard alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking.

De HBO praktijkstage is direct gerelateerd aan je studieprogramma. Deze stage is bedoeld voor studenten:

 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Accountancy
 • HBO Marketing & Communicatie

Op dit moment zijn er geen MBO stageplaatsen beschikbaar.

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"