Als werkgever besteden we aandacht voor ontwikkeling

Bij ons ben je geen nummer, maar een collega die wordt gewaardeerd. We zijn geïnteresseerd in wie je bent en wat je kunt en helpen je waar we maar kunnen. Daarnaast bieden we ruime studiefaciliteiten, waarbij studiekosten worden vergoed.

Een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid

Of je nu hebt gekozen voor de accountants of de fiscale praktijk; bij ons kun je rekenen op een afwisselend en uitdagend takenpakket, passend bij je kennis en ervaring. Vanaf de eerste dag krijg je volop mogelijkheden om van jouw baan een echt succes te maken.

Een eigen klantenpakket, afhankelijk van je ervaring

Bewijs jij dat je je baan aankunt, dan geven we je graag alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Je eigen klantenpakket behoort dan zeker tot de mogelijkheden.

Goede doorgroeimogelijkheden

Als je nog geen ervaring hebt, is onderaan beginnen normaal. Maar dan zo snel mogelijk doorgroeien tot het niveau dat aansluit bij je ambitie en capaciteiten.

Een prettige, collegiale werksfeer

Accountants en belastingadviseurs stoffig en saai? Niet bij ons. We vormen een hecht team waarin iedere medewerker even belangrijk is. Dé basis voor een leuke werksfeer die stimuleert en uitdaagt.

Uitdagend werk en een grote variatie in opdrachten en klanten

Geen dag is bij ons hetzelfde. We komen over de vloer bij ondernemingen in uiteenlopende branches: Van vrije beroepers tot internationaal opererende bedrijven. Vandaag ben je bezig met een jaarrekening samen, morgen adviseer je de directie.

Uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Naat een marktconform salaris bieden we diverse aantrekkelijke regelingen, zoals een bedrijfsautoregeling, een studiekostenregeling, collectieve verzekeringen... teveel om op te noemen. Tenminste, als jij ons ook wat te bieden hebt.