Skip to main content

Ons aanbod

Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is

Zelfstandigheid

Een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en een eigen klantenpakket, afhankelijk van je ervaring

Of je nu hebt gekozen voor de accountants of de fiscale praktijk; bij ons kun je rekenen op een afwisselend en uitdagend takenpakket, passend bij je kennis en ervaring. Vanaf de eerste dag krijg je volop mogelijkheden om van jouw baan een echt succes te maken.

Bewijs jij dat je je baan aankunt, dan geven we je graag alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Je eigen klantenpakket behoort dan zeker tot de mogelijkheden.

Bij ons ben je geen "medewerker", maar een collega die wordt gewaardeerd. We zijn geïnteresseerd in wie je bent en wat je kunt, en helpen je waar we maar kunnen. Daarnaast bieden we ruime studiefaciliteiten, waarbij studiekosten worden vergoed.

Wil je meer informatie?
Neem contact op

Doorgroei

Als werkgever besteden we aandacht voor ontwikkeling

Als je nog geen ervaring hebt, is onderaan beginnen normaal. Maar dan zo snel mogelijk doorgroeien tot het niveau dat aansluit bij je ambitie en capaciteiten.

Geen dag is bij ons hetzelfde. We komen over de vloer bij ondernemingen in uiteenlopende branches: Van vrije beroepers tot internationaal opererende bedrijven. Vandaag ben je bezig met een jaarrekening samenstellen, morgen adviseer je de directie.

Accountants en belastingadviseurs stoffig en saai? Niet bij ons. We vormen een hecht team waarin iedere medewerker even belangrijk is. Dé basis voor een leuke werksfeer die stimuleert en uitdaagt.

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"