Skip to main content

Maxol in een Nutshell

Accuraat, betrokken en creatief

Voor de meeste organisaties en bedrijven zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld, als lastig en soms ook overbodig ervaren. Maar voor ons is het wel dagelijks werk. Wij draaien onze handen er niet voor om. En voor ons is het allemaal zeker niet lastig. Het is tenslotte ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Ongeacht in welke bedrijfstak onze klanten bezig zijn.

Sinds de oprichting gaan wij naar volle tevredenheid van onze klanten met toewijding aan de slag: accuraat, betrokken en creatief. U kunt rekenen op een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van uw onderneming. Wij ondersteunen voornamelijk klanten in het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook grote ondernemingen doen een beroep op onze kennis en ervaring, bijvoorbeeld het uitbesteden van debiteurenbeheer. Daarnaast doen ook particulieren een beroep op onze diensten. Maxol staat dan ook voor professioneel, proactief en is gericht op uw bedrijf en financiële situatie.

Up to date administratiekantoor: we gaan met de tijd mee

Blijven ontwikkelen. Dat is niet alleen bij high tech apparatuur zo, maar ook in ons vak. Wij staan garant voor de meest actuele adviezen. Dit is mogelijk dankzij onze dagelijkse briefings over de stand van zaken in de financiële en fiscale wereld. Daarnaast volgen we vakopleidingen, cursussen & seminars en houden we jurisprudentie bij. Maxol beschikt bovendien over een uitgebreid netwerkspecialisten. Als het nodig is doen wij een beroep op hen om de meest uiteenlopende vragen van onze klanten naar tevredenheid te kunnen beantwoorden. Denk aan specifieke vragen op het gebied van belasting, subsidiemogelijkheden, juridische bijstand of HR vraagstukken. Tevreden klanten en een gestage groei hebben ons gebracht waar we nu zijn.

NOAB gecertificeerd

Lid Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen
NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Tevens is het platform dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Bij NOAB zijn meer dan 1.000 kantoren aangesloten – en dat aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

Kwaliteitswaarborg

NOAB-leden zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door elk jaar opleidingen te volgen. Hierdoor garandeert administratiekantoor Maxol Finance Services een constante kwaliteit, up-to-date kennis en expertise voor zijn klanten op het administratieve- en fiscale vlak.

Ons kantoor in 9 stellingen

Specialisme

Sterk in financiële en fiscale zaken

Onze missie

Uw boekhouding en belastingzaken is ons werk

Onze garantie

We leveren meer op dan dat we kosten

Werkhouding

We doen ons werk met liefde en aandacht

Kernwaarden

Betrouwbaar, betrokken, begrijpelijk

Ons motto

We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen

Ons streven

Nieuw perspectief bieden

Onze visie

Moderne dienstverlening in traditioneel jasje

Onze reputatie

Deskundig en gedreven

Neem contact met ons op,
we helpen u verder

Daadkrachtig, efficiënt en bijzonder snel in communicatie, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan positieve eigenschappen van Maxol denk. De samenwerking verloopt soepel en gemakkelijk dankzij een overzichtelijk en toegankelijk digitaal platform. We hebben graag altijd toegang tot onze boekhouding. Tegelijkertijd kunnen we ons focussen op ons werk. Elke opdrachtgever mag zich dan ook uiterst gelukkig prijzen met Maxol.

Kies voor ervaring en deskundigheid

Kostenbesparend

Kostenbesparing zonder afbreuk te doen aan deskundigheid en complete service

Bereikbaar

Telefonisch én per e-mail altijd bereikbaar voor praktische uiteenlopende vragen

Inzicht

Periodiek inzicht en analyse in winstgevendheid van producten en / of projecten

Advies

Pro-actief adviezen over belastingzaken en tips over uw bedrijfsvoering

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring, geregistreerd en met de juiste certificaten

Zorgzaam

Hart voor de relatie en de samenwerking. Toegewijd en betrokken in de administratie
Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"