Maxol in "Nutshell"

Administrateur: Accuraat, betrokken en creatief

Voor de meeste organisaties en bedrijven zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld, als lastig en soms ook overbodig ervaren. Maar voor ons is het wel dagelijks werk. Wij draaien onze handen er niet voor om. En voor ons is het allemaal zeker niet lastig. Het is tenslotte ons vak. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Ongeacht in welke bedrijfstak onze klanten bezig zijn.

Sinds de oprichting gaan wij naar volle tevredenheid van onze klanten met toewijding aan de slag: accuraat, betrokken en creatief. U kunt rekenen op een vaste contactpersoon die goed op de hoogte is van uw onderneming. Wij ondersteunen voornamelijk klanten in het Midden en Klein Bedrijf (MKB), maar ook grote ondernemingen doen een beroep op onze kennis en ervaring, bijvoorbeeld het uitbesteden van debiteurenbeheer. Daarnaast doen ook particulieren een beroep op onze diensten. Maxol staat dan ook voor professioneel, proactief en is gericht op uw bedrijf en financiële situatie.

Up to date administratiekantoor: we gaan met de tijd mee

Blijven ontwikkelen. Dat is niet alleen bij high tech apparatuur zo, maar ook in ons vak. Wij staan garant voor de meest actuele adviezen. Dit is mogelijk dankzij onze dagelijkse briefings over de stand van zaken in de financiële en fiscale wereld. Daarnaast volgen we vakopleidingen, cursussen & seminars en houden we jurisprudentie bij. Maxol beschikt bovendien over een uitgebreid netwerk specialisten. Als het nodig is doen wij een beroep op hen om de meest uiteenlopende vragen van onze klanten naar tevredenheid te kunnen beantwoorden. Denk aan specifieke vragen op het gebied van belasting, subsidiemogelijkheden, juridische bijstand of HR vraagstukken. Tevreden klanten en een gestage groei hebben ons gebracht waar we nu zijn.

Ons kantoor in 10 stellingen

Ons specialisme
Sterk in financiële en fiscale zaken
Onze missie
Uw boekhouding en belastingzaken is ons werk
Onze garantie
We leveren meer op dan dat we kosten
Onze werkhouding
We doen ons werk met liefde en aandacht
Onze kernwaarden
Betrouwbaar, betrokken, begrijpelijk
Ons motto
We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen
Ons streven
Nieuw perspectief bieden
Onze visie
Moderne dienstverlening in traditioneel jasje
Onze reputatie
Deskundig en gedreven
Onze uitdaging
De verwachtingen van onze klanten overtreffen