Scan je bonnen in met een smatphone

24-03-2015 | Makkelijker declareren met de smartphone

Als u een trouwe zakenrelatie heeft getrakteerd op een lunch, moet u het bonnetje achteraf declareren. Dat kan prima met uw smartphone, maar dan is het wel de uitdaging om het bonnetje er goed op te krijgen. Bepaalde apps nemen u dat werk uit handen.

Het lijkt een eitje om een foto te maken van een parkeerkaartje dat u wilt declareren bij uw baas, maar dat kan tegenvallen. Zo is het bijna onmogelijk om het kaartje met een mobiele telefoon volledig recht op de foto te krijgen. En met een beetje pech is uw bureau nog op de achtergrond te zien. U bent dus nog veel tijd kwijt aan het nabewerken van de scan. Denk aan bijsnijden, draaien en scherpstellen.

App werkt scan automatisch bij

Om uzelf al dat werk te besparen, kunt u een scan-app uitkiezen die foto’s automatisch bewerkt. De Google Drive-app snijdt foto’s bijvoorbeeld automatisch bij en maakt ze scherper. Andere bewerkingen moet u helaas nog wel zelf doen. En houd er rekening mee dat uw scans automatisch worden opgeslagen in de cloud. Voor de iPhone en de iPad is er naast Google Drive voor iOS ook een andere app beschikbaar: Evernote Scannable. Die app helpt u al tijdens het maken van de foto door een blauw vlak te plaatsen over het gebied dat op de foto komt. Na het maken van de scan bewerkt de app de foto automatisch net als Google Drive.

bron: Rendement.nl

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!