Gemeente Rotterdam

We zijn wat we doen

Omdat we onze klanten precies geven wat we beloven (én meer) is de tevredenheid groot en onze samenwerkingen zijn langdurig. Een select aantal bedrijven en organisaties maakt gebruik van onze diensten. Hieronder staat per dienst een (gedeeltelijke) lijst met klanten weergegeven.

Regionaal Bureau Zelfsstandigen

Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) is voor ondernemers met problemen. Ook is RBZ er voor mensen met een uitkering die een bedrijf willen starten. We geven coaching en managementbegeleiding voor ondernemers.

Marc Haers Fotografie

Professioneel fotograaf en filosoof. We verzorgen de complete boekhouding.

KnowBe4

Marktleider in het Gartner Magic Quadrant en de snelstgroeiende leverancier in deze sector. KnowBe4 is voor de (groot) zakelijke segment 's werelds grootste "beveiligingsbewustzijnstraining en gesimuleerde phishing" platform waarmee de klanten het aanhoudende probleem en digitale dreigingen van buitenaf kunnen beheren. We verzorgen de complete boekhouding, salarisadministratie en belastingadviseur.

Applikon Biotechnology

Producent van hoogwaardige bioreactorsystemen welke hun toepassing binnen de Life Sciences en de levensmiddelenindustrie vinden. Gevestigd in Delft en met drie dochterondernemingen is het een wereldspeler. We beheren het complete debiteurenspectrum en voeren debiteurenbeheer voor €40 mio op jaar basis.

Vitesse PSP

Vitesse PSP, een elektronisch geldinstelling met roots in London én met een vergunning en onder toezicht van DNB, is een grootspeler op het gebied van P2P betalingen in de zakelijke markt. We verzorgen de complete boekhouding met salarisadministratie.

Efisciens

Efisciens is betrokken bij talrijke therapeutische scopes om behandelingen en protocollen nieuw leven in te blazen. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf overnames gedaan en allianties tot stand gebracht in de volgende disciplines: oncologie, transplantatie, radiotherapie en ondersteunende zorg.


Joost Cords

Importeur van de high-end meubels van Finn Juhl, Konsthantverk, ONE-COLLECTION en Bruunmunch. We verzorgen de hele boekhouding.
"Daadkrachtig, efficiënt en bijzonder snel in communicatie, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan positieve eigenschappen van Maxol denk. De samenwerking verloopt soepel en gemakkelijk dankzij een overzichtelijk en toegankelijk digitaal platform. We hebben graag altijd toegang tot onze boekhouding. Tegelijkertijd kunnen we ons focussen op ons werk. Elke opdrachtgever mag zich dan ook uiterst gelukkig prijzen met Maxol."

Neem contact op met ons!

Wilt u ook kennis maken met Maxol? Neem dan contact op voor een vrijblijvend introductiegesprek. Wij adviseren u eerlijk en open of uw wensen en onze diensten op elkaar naadloos aansluiten. Zoals u heeft kunnen lezen staan we bekend om onze betrokkenheid en toewijding.
Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!