• Uw contactpersoon? Een ervaren adviseur!

    Boekhouder met uw Exact Online

    Wij zijn een cloud-gebaseerde en papierloze boekhouder geregistreerd in Rotterdam maar operationeel in het hele land. Als moderne en een van de meest vooruitstrevende administratiekantoor hebben we belastingadvies op een natuurlijke manier in onze werkprocessen geïntegreerd.

Exact Online voor realtime inzicht

Door de combinatie van onze uiteenlopende ervaring (25 jaar!), de meest moderne cloud accounting software "Exact Online" en een frisse, persoonlijke vooruitstrevende benadering, helpen wij onze klanten de boekhouding en werkwijze om te zetten naar de toekomst. Wat u van kunt verwachten? Gemakkelijke en toegankelijke diensten met korte lijnen dankzij de power van de cloud. Als uw cloud adviseur zijn wij er voor u om uw zorgen omtrent uw boekhouding weg te nemen. Houdt u zich met de core-business bezig en laat de rest aan ons over.

Neem contact op
we helpen graag

Onze werkijze is overzichtelijk

We hanteren een uiterst lichte en overzichtelijke methode in het verzorgen van de financiële administratie die makkelijk te volgen is. We houden van structuur, goed georganiseerd, professioneel en nauwkeurig te werken. We leveren kwaliteit waarbij het proces eenvoudig te volgen is, duidelijkheid en complete overzicht verschaft. Geen gedoe maar daden!

Aanmelden

Meld je online aan en maak een afspraak met een van onze accountant

Onboarding

Uw account wordt aangemaakt en de financiëleadministratie ingericht

Documenten

Verstuur per e-mail of upload eenvoudig uw administratieve documenten

Verwerken

We zorgen ervoor dat uw boekhouding regelmatig verwerkt wordt

Overleg

We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor alle praktische vragen die u heeft

Rapportage

Maakt u zich zorgen meer over cijfers en aangiften. We rapporteren alles

Up-to-date

24/7 en overal inzicht in alle cijfers dankzij onze complete turn-key oplossingen

Tevreden

Geniet van een overzichtelijke en een zorgeloze boekhouding

Onze tarieven zijn afgestemd op de kwaliteit

Wij houden van transparantie en zo krijgt u bij ons wat u ziet. Een heldere, duidelijke en eerlijke administratie voor de juiste prijs. Wij werken meestal niet met een uurtarief maar op basis van een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u wat u als klant betaald en zult u nooit voor verrassingen achteraf komen te staan. Voor het afgesproken bedrag verrichten wij alle werkzaamheden die voor uw administratie essentieel zijn.
Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"