02-11-2012 | Mediacampagne wijst op startersvoordelen

‘Geef uw bedrijf een vliegende start met de startersvoordelen van de Belastingdienst. Deze voordelen kunnen oplopen tot € 13.000,-.’ De Belastingdienst wijst hierop via een mediacampagne die deze week start.

Startersvoordelen

Spil in de campagne is de website Belastingdienst.nl/starters. Daar vindt u nieuwe voorzieningen die duidelijk maken welke startersvoordelen voor u van toepassing kunnen zijn. Zo geeft de rekenhulp ‘Startersvoordeel’ u snel een beeld van uw voordeel. Op YouTube vindt u filmpjes met ervaringen van andere starters.

Hebt u nog vragen? Maak dan gebruik van ons Twitteraccount @BDstarters.

Mediacampagne tot begin 2013

Om startende ondernemers bewuster te maken van startersvoordelen, zet de Belastingdienst de komende maanden diverse media in. Bijvoorbeeld radiostations zoals Radio 2, 538 en Qmusic, maar ook advertenties in tijdschriften en in kranten (zoals de Startersspecial in de Telegraaf). Maar ook online via onder andere LinkedIn en banners op ondernemerssites.

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!