Startersbegeleiding voor RBZ - Gemeente Rotterdam

We zijn wat we doen...Check zelf.

Een select aantal bedrijven en organisaties maakt gebruik van onze diensten. Hieronder staat per dienst een (gedeeltelijke) lijst met klanten weergegeven.

Grapevine Nederland B.V. | Marketing

Icon 01

Administratie, Boekhouding en Salarisadministratie

“...interactieve communicatie-bureau biedt een alternatief voor TV-reclame of andere 'spam’ reclame zowel online, per post of in het straatbeeld! Maakt gebruikt van een platform waar producten van gerenommeerde bedrijven door de “gewone” volk als eerste uitgeprobeerd wordt en de ervaringen met elkaar wordt gedeeld.“

Portofino | Ho-re-ca

Icon 02

Administratie, Boekhouding en Salarisadministratie

“...is een lokale cafetaria / pizzeria met een frisse loyale publiek uit heel Nijmegen e.o. Portofino is een van de weinige pizzeria’s in Nederland met respect voor de authentieke pizzeria, zoals deze in de jaren ’70 in Italië bestond. Met passie worden ingrediënten door vakmensen verwerkt tot heerlijke pizza’s en pasta’s.“

Sigmanet HR Solutions Ltd. | Arbeidsbemiddeling

Icon 02

Volledige administratie en Debiteurenbeheer

“...gespecialiseerd in het werven & selecteren en detacheren van gekwalificeerde IT en ervaren Finance professionals. Sigmanet HR Solutions heeft als ervaren detacheerder een ruime diversiteit in IT en Finance professionals en bieden een snelle en betrouwbare invulling van tijdelijke en permanente vacatures.”

Nex B.V. | ICT

Icon 01

Administratie, Boekhouding en Salarisadministratie

“… een modern, dynamisch en innoverend bedrijf dat voortdurend de nieuwste trends op de voet volgt en hoogwaardige producten in de multimedia sector levert. Vraagstukken als online communicatie en branding, welke naadloos aansluit op de identiteit van hun relaties, worden van tekentafel tot eindresultaat beantwoord.”

Applikon Biotechnology B.V. | Industrie / Productie

Icon 01

Debiteurenbeheer voor Euro 25 mln per jaar

“… producent van hoogwaardige bioreactorsystemen welke hun toepassing binnen de Life Sciences en de levensmiddelenindustrie vinden. Gevestigd in Schiedam en met drie dochterondernemingen werken er momenteel ruim 100 medewerkers aan de ontwikkeling, verkoop en assemblage van producten.”

Wilt u ook kennis maken met Maxol? Neem dan contact op voor een vrijblijvend introductiegesprek. Wij adviseren u eerlijk en open of uw wensen en onze diensten op elkaar naadloos aansluiten. We staan bekend om betrokkenheid en toewijding.