Het totaal pakket administratie voor particulieren

Maxol is er als administratiekantoor niet alleen voor de ondernemer maar ook particulieren zijn bij ons welkom. In de praktijk merken wij dat bij veel kantoren de particulieren niet altijd de aandacht krijgt zij verdienden. De particulier is bij ons een klant die hetzelfde aandacht krijgt als ieder ander klant.

De meeste mensen krijgen het al benauwd als er een blauwe envelop van de Belastingdienst op de deurmat valt. Daarbij vinden veel mensen het invullen van hun aangiften en het eventueel aanvragen van toeslagen een vervelende taak, terwijl er juist zo vaak veel winst voor u te behalen is!

We nemen deze zorg over en kunnen uw aangiften en aanvragen toeslagen verzorgen. Aangezien de Belastingdienst steeds meer aangiften zelf invult kunnen wij de ingevulde aangiften ook controleren voor u. Zo weet u zeker dat u niet te veel belasting betaalt en de toeslagen ontvangt waar u recht op heeft.

Ouderen

Wij merken dat nu Nederland vergrijsd, er ook behoefte is bij ouderen, dat zij bijgestaan worden bij het voeren van de dagelijkse administratie. Als administratiekantoor voor particulieren kunnen wij hierbij onze diensten aanbieden. Bij dienstverlening aan particulieren kan het gaan om:

Aangifte Inkomstenbelasting

Voor particulieren verzorgen wij de administratie zoals doen van aangifte en aanvragen van bv subsidies bij ons op kantoor. Indien gewenst kan de aangifte ook bij de cliënt thuis verzorgd worden;

Controleren aanslagen Inkomstenbelasting

Het komt nogal eens voor dat er fouten zitten in de door de belastingdienst opgelegde aanslagen. Of dat cliënten niet alle aftrekposten benut hebben die mogelijk zijn. Dit is met name het gevolg van de continue ontwikkelingen wat bij de belastingdienst naar voren komt. Voor deze dienst als administratiekantoor voor particulieren hanteren wij het zogenaamde “no cure, no pay” beginsel. Alleen als er geld teruggevorderd kan worden, moet de cliënt een vergoeding betalen;

Aanvragen en controle huur-, zorg- en kinderopvangtoeslagbelasting

Particulieren kunnen bij ons terecht met alle vragen rond deze toeslagen;

Financiële coaching van particulieren

Een nieuw onderdeel van de dienstverlening is coaching aan particulieren. Er is een groep mensen die in deze tijd, waarin er door nieuwe wetgeving veel op hen afkomt zoals wijzigingen in belastingen, toeslagen, pensioenen, verzekeringen en hypotheken, de weg daarin kwijt raakt. Ons doel is om te voorkomen dat mensen echt in de problemen komen. Wij willen mensen helpen hun financiële administratie op orde te brengen.