Branche

Geschreven door Maxol Finance Services op . Gepost in Maxol Info Blog

Branche

Onze ervaring van circa 20 jaar als organisatie onder de Rotterdamse administratie en boekhoudkantoren omhelst vele bedrijfstakken en sectoren zoals diverse zakelijke dienstverlening, groot- en kleinhandel, horeca, bouw, de vrije beroepen, de agrarische sector enz. staan garant voor een hoogwaardige dienstverlening, waarbij u als klant altijd centraal staat. Onze betrokkenheid op het gebied van bedrijfsadministratie en belastingadvies bij onze relaties is groot, uw branche en sector is voor ons immers niet onbekend. Klantgerichtheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend. Wij staan voor vakkennis, expertise en betrouwbaarheid.

Particulier

Geschreven door Maxol Finance Services op . Gepost in Maxol Info Blog

Administratie voor Particulier

Maxol is er niet alleen voor de ondernemer maar ook particulieren zijn bij ons welkom. In de praktijk merken wij dat bij veel kantoren de particulier niet altijd de aandacht krijgt die hij of zij verdiend. De particulier is bij ons een persoon die aandacht krijgt. Omdat de fiscale wetgeving er toch nog steeds niet in slaagt eenvoudiger te worden maken ook steeds meer particulieren gebruik van onze diensten. Voor veel particulieren is de aangifte inkomstenbelasting een tijdrovend en een ingewikkeld karwei. De vermogende particulier die behoefte heeft aan verdergaande advisering is natuurlijk ook van harte welkom. Juist omdat we hechten aan een persoonlijke en een flexibele dienstverlening, streven we een beheerste groei, een overzichtelijke organisatie en een gezonde klant-relatie na.

Zakelijk

Geschreven door Maxol Finance Services op . Gepost in Maxol Info Blog

Administratie voor Particulier

Maxol kent het MKB als geen ander. We mogen ondernemingen in uiteenlopende grootte en branches tot onze brede klantenkring rekenen. Of het nu gaat om vrije beroepers of verenigingen en stichtingen, profit of non-profit instellingen en nationaal of internationaal opererende bedrijven; bij Maxol voelt elke ondernemer zich vanaf de eerste dag thuis. Ook ZZP'ers en Freelancers kiezen bij ons volledige uitbesteding van hun boekhouding vanwege de lage tarieven gecombineerd met all-in dienstverlening. De starter, mits serieus, rekenen wij ook tot onze doelgroep. Wij denken mee over de best passende juridische vorm, het (mede)opstellen van een ondernemingsplan, het aanvragen van een eventueel benodigde financiering, wij denken mee met de activiteiten van de onderneming en de aanpak van de markt.