Professioneel Debiteurenbeheer

Binnen elk bedrijf is het voorkomen van betalingsachterstanden en het op tijd innen van openstaande facturen belangrijk. Het gaat immers om een gezonde bedrijfsvoering. Wat van groot belang hier is dat de debiteureninformatie in een up to date beheerssysteem wordt verwerkt. Naarmate de tijd verstrijkt zouden de facturen een steeds groter risico van oninbaarheid kunnen vormen. We ondersteunen u bij het verbeteren van deze processen. In economisch zware tijden is goed debiteurenbeheer extra belangrijk. Wij bellen debiteuren pro-actief en persoonlijk en helpen betalingsproblemen voorkomen.

Betaalbaar debiteurenbeheer

  • Bespaar kostbare tijd
  • Behoud uw klanten
  • Duidelijk en Transparant

Een pro-actieve aanpak daarom kan veel problemen voorkomen en zelfs meer opleveren dan men in eerste instantie denkt! Pak daarom het beheer van uw debiteuren structureel en professioneel aan. Laat het ons doen en we brengen structuur in in het betaalgedrag van uw debiteuren. Vraag voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer een offerte aan. nu aan. We inventariseren en geven vrijblijvend en op maat een advies. U heeft daar veel voordeel van. Het is ook best mogelijk dat bij sommige relaties niets helpt. Dan moet de keuze voor een incasso traject genomen worden. Wij bieden daar ook oplossingen voor!

Het incasso traject

Het incasseren van facturen met een verlopen betalingstermijn kost organisaties veel tijd, geld en energie, maar bovenal irritatie. We zijn een betrouwbaar, professioneel en flexibel partner op het gebied van incasso. We hebben het specialisme innen van facturen, het incasseren van vorderingen op bedrijven en particulieren via een minnelijke en gerechtelijke procedure. Wij leveren maatwerk op basis van 100% No-Cure No-Pay.

Naast onze praktische en juridische kennis, leggen wij in onze werkwijze het accent op mensenkennis en diplomatie. De relatie tussen u en uw klant is uiterst waardevol en vaak, wanneer er over niet betaalde rekeningen en klachten wordt gesproken, zeer kwetsbaar. Bij Maxol kunt u erop vertrouwen dat uw klanten in professionele en discrete handen zijn. Onze professionele maar toch persoonlijke benadering wordt met veel zorg en aandacht uitgedragen.

Voordelen van een professioneel debiteurenbeheer beleid:

  • Continuiteit van uw debiteurenbeheer / proactief i.p.v. reactief
  • Kortere gemiddelde betalingstermijnen / verbetering van het werkkapitaal
  • Liquiditeitsverbetering / sterk verbeterde cashflow
  • Afname van dubieuze debiteuren tevreden klanten (!)
  • Afname openstaand saldo / lagere kredietkosten
  • Professionele benadering debiteuren / tevreden klanten (!)