Boekhouder Accountant Rotterdam Landing

Wij zijn een cloud-gebaseerde en papierloze boekhouder geregistreerd in Rotterdam maar operationeel in het hele land. Als moderne en een van de meest vooruitstrevende administratiekantoor hebben we belastingadvies op een natuurlijke manier in onze werkprocessen geïntegreerd.

Exact Online voor realtime inzicht

Door de combinatie van onze uiteenlopende ervaring (25 jaar!), de meest moderne cloud accounting software "Exact Online" en een frisse, persoonlijke vooruitstrevende benadering, helpen wij onze klanten de boekhouding en werkwijze om te zetten naar de toekomst. Wat u van kunt verwachten? Gemakkelijke en toegankelijke diensten met korte lijnen dankzij de power van de cloud. Als uw cloud adviseur zijn wij er voor u om uw zorgen omtrent uw boekhouding weg te nemen. Houdt u zich met de core-business bezig en laat de rest aan ons over.

Wij bieden met behulp van een moderne boekhoud software pakket complete turn-key oplossingen aan. Naast een compleet overzicht in uw financiële administratie adviseren we in tijdbesparende werkmethodes.

De boekhouding wilt u niet zelf te doen. Toch hebt u goed inzicht in financiën nodig. Daarom zorgen wij ervoor dat u realtime inzicht in financiën hebt. Alles is geïntegreerd! Boekhouden ging nog nooit zo efficiënt.

Wij verzorgen uw gehele administratie. Houdt u zich maar bezig met de business terwijl u toch inzicht in uw cijfers heeft. We adviseren u met belastingaangiften en handelen deze ook voor u af. Altijd op tijd!

Neem contact opwe helpen graag

Contact us

Onze werkijze is overzichtelijk

We hanteren een uiterst lichte en overzichtelijke methode in het verzorgen van de financiële administratie die makkelijk te volgen is. We houden van structuur, goed georganiseerd, professioneel en nauwkeurig te werken. We leveren kwaliteit waarbij het proces eenvoudig te volgen is, duidelijkheid en complete overzicht verschaft. Geen gedoe maar daden!

Meld je online aan en maak een afspraak met een van onze accountant

Uw account wordt aangemaakt en de financiëleadministratie ingericht

Verstuur per e-mail of upload eenvoudig uw administratieve documenten

We zorgen ervoor dat uw boekhouding regelmatig verwerkt wordt

We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor alle praktische vragen die u heeft

Maakt u zich zorgen meer over cijfers en aangiften. We rapporteren alles

24/7 en overal inzicht in alle cijfers dankzij onze complete turn-key oplossingen

Geniet van een overzichtelijke en een zorgeloze boekhouding

Onze tarieven zijn afgestemd op de kwaliteit

Wij houden van transparantie en zo krijgt u bij ons wat u ziet. Een heldere, duidelijke en eerlijke administratie voor de juiste prijs. Wij werken meestal niet met een uurtarief maar op basis van een vast bedrag per maand. Hierdoor weet u wat u als klant betaald en zult u nooit voor verrassingen achteraf komen te staan. Voor het afgesproken bedrag verrichten wij alle werkzaamheden die voor uw administratie essentieel zijn.

Lees verder

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hechten ook veel waarde aan uw privacy en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens

Bedankt voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw belangstelling in ons bedrijf. We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen en zullen die gauw verwerken. Binnen enkele seconden ontvangt u van ons een bevestiging in uw mailbox. Mocht u deze niet hebben ontvangen kijk dan in uw 'SPAM'-box of probeer het nogmaals.

Lees verder

Download Checklist IB 2015

Download Checklist IB 2015We hebben voor praktische redenen en een optimaal overzicht in documenten overdracht ook dit jaar een checklist samengesteld voor de aangifte Inkomstenbelasting 2015. Graag ontvangen we de ingevulde checklist met eventueel de bijbehorende bijlagen (compleet in één keer s.v.p.).


 
 

Download e-Boek 5 slimme manieren om resultaat in je verkoop te realiseren

Download hier jouw e-Boek 5 slimme manieren om resultaat in je verkoop te realiserenWe zullen je regelmatig extra tips en leuke nieuwtjes mailen, zodat je nog veel meer over marketing, accounting en fiscale zaken op de hoogte bent! Als ondernemer moet je toch een beetje op de ontwikkelingen in de gaten houden

Als je het leuk vindt zouden we het enorm waarderen als je 'sociaal' betaalt, zodat zoveel mogelijk mensen weten dat ze dit e-book gratis kunnen downloaden!

Vergeet je niet op Facebook ons een "LIKE" te geven en te delen?

Bedankt!

Download e-Book Jaarrekening lezen voor Dummies

Download hier jouw e-book Jaarrekening lezen voor DummiesWe zullen je regelmatig extra tips en leuke nieuwtjes mailen, zodat je nog veel meer over accounting en fiscale zaken gaat leren! Als ondernemer moet je toch beetje op de hoogte zijn!

Als je het leuk vindt zouden we het enorm waarderen als je 'sociaal' betaalt, zodat zoveel mogelijk mensen weten dat ze dit e-book gratis kunnen downloaden!

Vergeet je niet op Facebook ons een "LIKE" te geven en te delen?

Bedankt!

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!