Stageplaatsen

HBO Stageplaatsen

Je volgt een studie HBO bedrijfseconomie of HBO accountancy en zoekt een stageplaats om je nu al te oriënteren op een toekomstige werkplek. Hiervoor biedt Maxol Finance Services alle mogelijkheden met een praktijkstage. Op die manier kun je alvast ervaring opdoen en contacten leggen binnen ons bedrijf.

Lees verder

Assistent Controller

Assistent Controller

Onze opdrachtgever is de grootste financiële dienstverlener in Nederland, nummer één in hypotheken, meest duurzame bank en één van de meest gewilde werkgevers. Feiten waar wij nier er om heen kunnen draaien. Ze is een vooruitstrevende bank die de particuliere en zakelijke markt bedient. In haar werkgebied profileert de bank zich als een initiatiefnemer naar haar klanten toe. Ze zijn ambitieus en willen gezien worden met de beste service die het dichtst bij klanten staat.

Lees verder

Financial Controller

Financial Controller

Onze relatie verzorgt voor haar relaties de financiële administratie en bieden advies op het gebied van P&O en vakinhoudelijke vraagstukken. Dit varieert van fiscale aangelegenheden, de sociale zekerheidswetgeving tot arbeidsrechtelijke kwesties. Teamwork, veelzijdigheid en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf. Communicatieve en sociale vaardigheden zijn net zo belangrijk als deskundigheid. Want ‘afspraak is afspraak’ en dit zorgt voor kwaliteit. Bedrijfscultuur is duidelijk en open in een zakelijke werkomgeving. Door de groei van de cliëntenportefeuille zijn zij op zoek naar een Financial Controller.

Lees verder

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!