MVO

MaatschappelijkVerantwoordOndernemen

1234 Main Street New York 10037 United States

+ 555 - 12 34 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open in Map

Send an Inquiry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Get a Quote

Lees verder

Vacatures

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen

Diverse stage mogelijkheden

HBO Stageplaatsen

Je volgt een studie HBO bedrijfseconomie of HBO accountancy en zoekt een stageplaats om je nu al te oriënteren op een toekomstige werkplek. Hiervoor biedt Maxol Finance Services alle mogelijkheden met een praktijkstage. Op die manier kun je alvast ervaring opdoen en contacten leggen binnen ons bedrijf. Een praktijkstage biedt je de mogelijkheid de vele facetten van het beroep te leren kennen en mee te draaien in de dagelijkse gang van zaken. Je moet dan denken aan het hele proces van het voeren van administraties tot en met het samenstellen van jaarrekeningen en de advisering daaromheen. Tegelijkertijd maak je kennis met de mensen, cultuur en klanten van ons kantoor. Om de doelstellingen van je stage te realiseren, leggen we het traject van je stage in hoofdlijnen vast. Dit doe je samen met de stagebegeleider en daarnaast stellen we verder uiteraard alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking. De HBO praktijkstage is direct gerelateerd aan je studieprogramma. Deze stage is bedoeld voor studenten: HBO Bedrijfseconomie HBO Accountancy HBO Marketing & Communicatie Op dit moment zijn er geen MBO stageplaatsen beschikbaar.

Lees verder

Contactformulier

Wij hechten veel waarde aan de afspraken die wij maken en houden van duidelijkheid

Lees verder

Maxol Finance Services
"Onze ervaring op het gebied van fiscale, administratieve, financiële dienstverlening is uw garantie van een goede samenwerking!"
Meld je aan voor onze nieuwsbrieven

Bericht ons!

Bel ons!